Home Huis Multidisciplinair team Tarieven
Filosofie Verblijfsmogelijkheden Links
Bewoners Diensten Contact/route
Eigen huisdier mag mee


Ons huis

In het midden van de Costa Blanca, op enkele kilometers afstand van Benidorm en tussen de Siërra Bernia en Mont Ponoch, ligt Anneke Residence.
Dit kleinschalige geriatrische verpleeghuis beschikt over 48 éénpersoonskamers, elk met de door de bewoner gecreëerde eigen sfeer.
Ook buiten de eigen kamer zijn er in de verschillende zithoeken altijd wel intieme plekjes te vinden. Op de begane grond zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar genoeg plaats is om te ontspannen of om samen met elkaar iets te doen.
Onder de palmen op de verschillende terrassen en patio’s is het in of uit de zon goed toeven. Rondom het huis ligt een wandelpad waar veilig en beschermd gewandeld kan worden.
In het restaurant worden zeer gevarieerde maaltijden van hoge kwaliteit geserveerd, smaakvol opgediend en vergezeld van een goed glas wijn.

In of uit de zon is het goed toeven

Heerlijke maaltijden, smaakvol opgediend en met een goed glas wijn erbij Elke kamer heeft een douche,toilet, tv en voldoende ruimte voor eigen spulletjes De grote en de kleine huiskamer bieden de mogelijkheid voor allerlei activiteiten
Anneke Residence: Een tehuis dat voelt als thuis